Roadmap Infine Jaarrekening

Verbeteren en optimaliseren

De Infine Jaarrekening is een volwassen product waarop al jaren lang doorontwikkeling heeft plaatsgevonden. Toch zien we nog steeds ruimte voor verbeteringen en optimalisatie van bestaande processen:

PDF briefpapier

De locatie voor het PDF-briefpapier wordt nu per rapport ingesteld door de gebruiker. Hiervoor wordt in een instelling toegevoegd in de Infine Office Manager zodat dit in 1 keer voor het gehele kantoor ingeregeld kan worden.

Performance

Het verbeteren en optimaliseren van de performance daar waar mogelijk is een continue aandachtspunt en terugkerend thema op de roadmap.

Importeren grotere XML-auditfiles

De import van XML-auditfiles wordt uitgebreid waardoor ook grotere XML-auditfiles geïmporteerd moeten kunnen worden.

Onderzoek naar ondersteuning 64-bit Excel en andere bestandsindelingen

Er gaat een onderzoek uitgevoerd worden naar de mogelijkheden om Infine te installeren in een 64-bit Microsoft Office omgeving. Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheden om de huidige xls-bestandsindeling te vervangen door een nieuwere bestandsindeling. Uit dit onderzoek moet blijken of een conversie naar zo'n bestandsindeling mogelijk is en wat voor invloed dit heeft op bijvoorbeeld de performance van Infine.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk