Kan ik een geconsolideerde kredietrapportage versturen?

Op dit moment is het nog niet mogelijk een geconsolideerde kredietrapportage te exporteren vanuit de Infine Jaarrekening naar Visionplanner SBR. Aangezien banken ook geconsolideerde kredietrapportages kunnen vragen hebben wij 2 mogelijkheden om alsnog de geconsolideerde kredietrapportage op te kunnen stellen.

 

  • De eerste mogelijkheid is het maken van een enkelvoudig rapport in Infine maar dan met geconsolideerde cijfers. Hiervan kan een export gemaakt worden. In feite zal dan een enkelvoudige kredietrapportage gemaakt worden maar dan met geconsolideerde cijfers. Deze wijze van aanleveren dient eerst met de bank kortgesloten te worden.

 

  • De tweede mogelijkheid is het consolideren in Visionplanner. Deze optie is alleen mogelijk als u 100% deelnemingen hebt. Consolideren in Visionplanner gaat op de volgende wijze:
    - Maak een export van de afzonderlijke enkelvoudige rapporten (zowel holding als werkmaatschappijen). Hierbij kan gekozen worden voor de taxonomie voor de kredietrapportage.
    - Maak een consolidatie aan in Visionplanner. De stappen hiervoor staan beschreven in het artikel Consolideren
    - Maak een kredietrapportage aan in de administratie van de holding. De stappen hiervoor staan beschreven in het artikel SBR kredietrapportage
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk